Wij gaan voor ZERO!

Een nieuwe kijk op evenementen.

Let’s Shake up this world and go for Zero! Onze evenementen zijn unieke belevingen waarbij bewustwording, duurzaamheid en groen gecombineerd wordt met verwondering, vereniging en een moment om nooit te vergeten. Met de huidige technieken, inzichten en motivatie kunnen we ook jullie evenement naar 2020 brengen. We gaan voor een schonere toekomst en daarom wordt het tijd voor een evenementenbureau die daar zijn bestaansrecht van maakt. Laten we elk event zero waste maken.

Wat houdt het in?

Het streven is een evenement te organiseren dat nul procent verspilling heeft en 100 procent impact. Door continu te investeren in nieuwe technieken, producten te hergebruiken en door een samenwerking aan te gaan met duurzame bedrijven en groene leveranciers, zullen we ervoor zorgen dat het doel van Zero waste steeds dichterbij komt en zo ook onze missie. En dat het op dit moment nog niet mogelijk is om nul procent verspilling te garanderen moet niet worden gezien als het probleem maar als een te gekke uitdaging. Iedere stap die we maken naar een groenere wereld is iedere keer een nieuwe duurzame overwinning!

Hoe gaan we dit doen?

Door o.a.:
  • Samen te werken met duurzame locaties of locaties te kiezen waar wij zelf de invulling kunnen bepalen.
  • We zoeken onze partners zorgvuldig uit. Staan onze hoofden dezelfde duurzame kant opgericht?
  • We willen het vervoer en transport naar de locatie zo efficiënt en CO2 neutraal mogelijk maken.

Doet u mee??

Ook jullie bedrijf kan kiezen voor de toekomst door uw (toekomstige) evenement te laten organiseren door WP evenementen. Bekijk onze concept events of laat ons uw event op maat maken. Ook als u behoefte heeft aan advies, of wanneer u hulp nodig heeft bij het door u bedachte evenement kunt u contact opnemen met WP evenement. Wij staan altijd voor u klaar om gezamenlijk de (evenementen) wereld een stukje groener en schoner te maken. Elke stap is er één.

2020-02-18 - Geschreven door Wouter Propstra 

Waarom WP evenementen

  • Duurzaam en Groen
  • Zero Waste Policy
  • Creatief met innovatie
  • Duidelijke en Heldere Communicatie
  • Het onvergetelijke Binnen uw budget

Social&Contact

Locatie:
Wij organiseren evenementen door heel Nederland.

TEL: +31 6 51413159

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.