Stilte na de Storm

WP evenementen gaat weer online

Met de aankondiging van de lockdown in Nederland, het sluiten van de horeca is het lastig om te blijven praten over de toekomst terwijl die op dat moment even on hold stond. De toekomst was even een zwarte wazige vlek. Waar je normaal kijkt in een tunnel waar je geen uitweg ziet waardoor het spannend maar toch ook interessant is. Was de blik op deze toekomst, of laten we eerlijk zijn, is de blik op de toekomst misschien toch wel heel onzeker en wordt de spanning en interesse een stukje angst.

Evenementen & Corona

In een keer sta je dan met lege handen, je hebt geen idee wat er te wachten staat, de horeca sluit zijn deuren en evenementen mogen niet meer plaatsvinden. Als evenementenbureau voel je je dan op z’n zachts gezegd ‘zwaar kut’. De passie, het organiseren van evenementen, verdwijnt en het doel, de wereld van evenementen duurzaam en groen maken, is eigenlijk nog verder uit zicht. Corona is op dit moment de boosdoener die de wereld gek maakt.

Dus wat ga je doen als je dit te horen krijgt? Mijn Keuze is geweest om even mijn mond te houden, uit respect voor de zorg , de getroffen mensen was er misschien even geen plek voor ons. Behalve natuurlijk je omgeving helpen en hopen dat iedereen gezond blijft.

Stilte na de Storm

Maar de storm is gaan liggen. Door de versoepeling van maatregelen is de stilte die ik voelde als organisator van duurzame en groene evenementen weer omgeslagen in het produceren van geluid. We gaan straks als we dit allemaal nog verder onder controle hebben keihard knallen om onze plek met betrekking tot de missie die WP evenementen heeft te versterker.Natuurlijk moet je de missie die je hebt nooit in de steek laten en dat ga ik ook niet doen. Maar je moet als mens soms wel even je plek weten en daar dan ook settelen tot de tijd rijp is om je weer te laten zien!

ik heb er weer zin in, en ik hoop jullie ook! Lets do this

2020-05-17 - Geschreven door Wouter Propstra 

Waarom WP evenementen

  • Duurzaam en Groen
  • Zero Waste Policy
  • Creatief met innovatie
  • Duidelijke en Heldere Communicatie
  • Het onvergetelijke Binnen uw budget

Social&Contact

Locatie:
Wij organiseren evenementen door heel Nederland.

TEL: +31 6 51413159

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.