WP evenementen is een evenementen bureau wat zich richt op totale beleving van live events, uw idee wordt een uniek en onvergetelijke moment.

Creation

Het start allemaal bij een idee, soms klein, soms groot en soms iets te megalomaan. WP evenementen is er om uw evenement daadwerkelijk licht te geven. Wij zorgen voor het bereiken van uw doelstellingen. Of het nou om een opening gaat van een nieuwe kantoor of een exclusieve presentatie van uw nieuwe product. Alles wat bij u als idee begint maken wij werkelijkheid.

We kijken naar het totale plaatje, wat wilt u met het evenement bereiken, wat is uw budget en hoe kunnen wij een onvergetelijke ervaring creëren binnen uw budget, wp evenementen stapt dat ene stapje verder en denkt aan het totale plaatje. Uw event wordt niet alleen onvergetelijk, het zorgt voor verbinding, verbazing en een positief gevoel bij uw (toekomstige) relaties, collega’s of bezoekers.

Production

Een evenement is pas een groot succes wanneer de voorbereiding optimaal is. Denk hierbij aan het budget bepalen, de doelgroep herkennen en het genereren van leads.Dit is het moment dat we kijken naar de mogelijkheden en zorgen dat de mogelijkheden werkelijkheid wordt. Na de creatie komt de productie waarin wij aan u laten zien waarom u heeft ingehuurd. Wij organiseren uw evenement van a tot z en werken met oog voor detail en een duidelijk en heldere communicatie tussen beide partijen. U mag van ons het beste verwachten als wij uw evenement mogen organiseren.

Performance

Zodra de dag zelf is aangebroken staat wij natuurlijk klaar om volgens het draaiboek te werken en ervoor te zorgen dat alles verloopt zoals wij in gedachten hebben. U kunt met een gerust hart toekijken hoe uw gasten een onvergetelijk moment ervaren, zelf op uw gemak een praatje maken en misschien ook een klein beetje verwonderd zijn. Alles loopt op rolletjes en zodra de laatste gast naar huis toe is gestuurd gaan we het evenement samen nog eens goed evalueren. Het zit er op! Maar voor ons niet, ook na afbraak van alle benodigdheden, attributen en spullen zullen we uw partners, relaties en contacten een hartelijke dank toesturen, dank dat ze tijd hebben vrij gemaakt om aanwezig te zijn, ook dit zal natuurlijk geheel in onze eigen stijl worden gedaan.
Wij willen voor jullie het beste evenement ooit organiseren, groot of klein budget, klein of grote dromen. Elk evenement wordt een moment om nooit te vergeten!
WP Evenementen

Teambuilding Events

Een nieuwe stap binnen uw bedrijf, reorganisatie, het personeel naar een next level brengen? Er zijn altijd wel redenen waarom je een teambuilding event kunt organiseren. Helaas worden de meeste mensen niet blij van een middag teambuilding. Alles heeft te maken met de juitste balans te vinden. Wij gaan in overleg een dag of weekend organiseren waarbij uw team zich geen moment verveelt en erna een nieuwe hechte band met elkaar heeft.

Hier een overzicht van wat wij van WP evenementen allemaal voor jullie organiseren!

Personeelsfeest

Verdient uw personeel ook een dag om nooit te vergeten? Wp evenementen verzorgt uw personeelsfeesten en dit zal een worden waar nog lang over nagesproken wordt.Er zijn vele redenen waarom er een personeelsfeest georganiseerd kan worden. Een nieuwjaars of kerstborrel, cijfer presentaties of gewoon een avond waar uw werknemers eens in het zonnetje geplaatst mogen worden. Wij maken het feestje, u hoeft alleen maar te genieten samen met uw collega’s.

Product Presentation Events

Er is geen betere manier om de wereld met uw product (opnieuw) kennis te laten maken via een Product Prensentation Event. Een unieke kans om uw doelgroep en relaties bij elkaar te brengen en de shareholders uw trots te laten zien. WP evenementen zorgt voor het feestje, u voor het product! Ook organiseren wij leuke events voor uw product tijdens bijvoorbeeld een stad op een beurs of expo.

Waarom WP evenementen

  • Duurzaam en Groen
  • Zero Waste Policy
  • Creatief met innovatie
  • Duidelijke en Heldere Communicatie
  • Het onvergetelijke Binnen uw budget

Social&Contact

Locatie:
Wij organiseren evenementen door heel Nederland.

TEL: +31 6 51413159

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.